Friday, 24 February 2012

Hepi besday Jwa!! :D


*errr sepatutnya hepy belated besday..besday Jwa semalam (23 Feb 2012)..huhu
1st of all,,sori sangat2 sebab aku lewat post n3 khas+spesel wat ang ni…sori k…
2nd,,ofkos la aku nak wish besday kat ang walaupun dah wish semalam.. errr ni versi wish-kat-blog lak..hihi


Semoga ang panjang umoq, dikurniakan rezeki yang baik dan halal, menjadi lebih matang, dan bahagia di samping orang2 tersayang (termasuk la aku..haha..)

Aku xtaw nak bagi hadiah pa kat ang..(bajet macam tiap2 taun aku bagi hadiah ja kan..haha)

Bagi lagu leh x? :p ni lagu spesel kat ang…



Sahabat (Deevotees)
Ku layarkan kerinduan di lautan memori
Mengimbau kenangan indah yang menyentuh emosi
*saaaangat indah
Masih segar di ingatan saat mesra berputik
Hadirmu bawa sinaran cahaya inspirasi

Sahabat,,kau sesungguhnya
Temanku di kala suka dan lara
*siyes! :D

Tika ku buntu & diselubungi sendu
Kau tiupkan ketabahan untuk ku ukir senyuman
Bagaikan embun hilang di terbit fajar
Kau pergi jauh mengejar cita
*p kL nun!
Menggapai redha yang Esa

Duhai sahabat dengarkanlah bicara hatiku ini
Meski pun jarak memisahkan namun tiada noktah kasih 
*betol2,,jarak x efek pa pon..huhu
Biarlah waktu menentukan nilai ukhwah yang terjalin
Teruskan perjuangan ke titisan darah yang terakhir

Dan aku..masih di sini
*dok kedah x keluaq2!
Terus mendaki puncak tertinggi hidupku
Dan aku.. terus menanti
Saat yang manis akan berulang kembali
*amin..
Sahabat…

adeh,,nak tyak lak taip n3 ni sambil dengaq lagu ni..huhu (feeling terlebih..)

Dan lagi satu adiah kat ang…kata2 ni: 
“x sama antara kawan ngan sahabat..& ang adalah sahabat aku..”

UniMeOw: hepi besday G & Lee Kah Wai!! J

4 comments:

IntaNBerliaN said...

happy belated bzday utk sahabat awk jugak :-)

are din said...

saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya. byk info menarik boleh dikongsi bersama.

happy blogging :-)

TQ 4 view & comment my blog :)

Patrick Star said...

bestnya dpt sahabat mcm ni..

Jemput join...Jom Exchange Bloglist Dengan BLOG RILEK-RILEK
--> http://rilekrilek.blogspot.com/2012/02/jom-exchange-bloglist-dengan-blog-rilek.html

UniMeOw said...

tQ sume..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...