Friday, 27 July 2012

Tqvm!


Assalamualaikum & salam ramadhan..
Di kesempatan ini, adik ingin mengucapkan ribuan terima kasih..wat family (especially mama,abah & kak ngah) yang telah menjaga adik dari adik kecik hinggalah setelah mencecah umur 22 tahun ini..(perrggghhhh giler skema nye intro..haha)

Selalunya adik cakap depan2,,siap salam cium pipi lagi.. tapi oleh kerana tahun ni ma & abah slalu marah kucing adik (alasan macam haram!!!citt!!) jadi adik ucap terima kacih kat blog je la..hehe 

(yela2,,satgi aku p salam depa..haihhh)

Sekarang adik xkeja lagi, so xdak pa adik leh bagi kat ma abah.. Cuma ucapan terima kacih je..uhukkk~~

Tapi bila adik dah keja nanti,,ma & abah xyah pening2 pikiaq nak beli adiah pa kat adik.. meh adik yang bagi adiah kat ma abah.. sebab ma abah yang besarkan adik sampai sekarang...

& tak lupa,,tqvm wat kengkawan yang telah mengewish bday aku....

Tq tq tq tq tq...
Love u oll,,,muah2!!!

UniMeOw: sowi xsempat nak bw...huhu

3 comments:

Chic Na said...

sweetnya adik ni. hihi.. happy belated birthday uni. :)

hud aikara said...

la...dah tua rupanya..hik hik hik..hepi belated besday UniMeow!(^___^)v

IntaNBerliaN said...

happy belated bzday :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...