Sunday, 17 April 2011

No$taLGia – maen kawen2

Masa kecik2,,selain main masak2,,maen kawen2 la antara calon permainan terfamous di dunia ni (cis,,mana aku dapat fakta ni?memandai jer..haha)..

Sapa pernah maen or terlibat sama ada secara langsung or x langsung dengan permainan ni,,sila angkat laptop! X kire la maen sebagai pengantin ke, pengapit ke, tukang renjis ke, penonton ke,,or pape je la!hehe

Aku main game ni masa tadika. Lokasi tadika dan pengantin lelaki terpaksa dirahsiakan demi menjaga air muka beberapa pihak. Hehe..aku panggil S je la si pengantin laki ni.

Bila dingat-ingat balik kisah aku main game ni, memang boleh buat aku gelak berguling2. Kami main masa rehat, dalam pukul 10 gitu la. Ada pengapit yg xjemu2 kipas kami (aku ingat lagi nama budak tu..hahahaahhahahahhaa).  Aku dengan S pulak, jeling2, sengih2..macam ha*am!!haha..
ntah2 camnie ler prangai haku waktu budak2 dulu..huhu
Then bila dah bersanding tu, kami pegang tangan (owwhh,,tanganku xsuci lagi..ehehmmm…zaman budak2 xleh kira k,,x mumaiyiz lagi..huhu) n lari kejar rama-rama..hadoi~~~

Camner la kami boleh ada idea wat keja xsenonoh macam tu..

Bila cikgu nampak tros dia panggil kami masuk kelas. Konon waktu rehat dah habis. Padahal baru jer rehat kot! Tapi nasib baik jugak la cikgu panggil, kalau tak ntah hapa lagi la keja x snonoh kami wat.

Hmm,,bila diingat-ingat balik..rupanya aku ni ada banyak skandal waktu kecik.haha…

Jangan la abang2 aku baca post ni, kalo x kantoi la nama2 skandal aku..huhu

Tulip Manja: nasib baik dah x pernah jumpa dah skandal kanak2 aku semua. .kalo tak,,mau aku sorok muka aku dalam poket..maluuuuuuu…..(v_v)

 MeOw2:credit 2-->blog lama aku...huhuuuu

6 comments:

Kiki De Tinker said...

adeq gatai kecik2 dlu nooo...kih3..

UniMeOw said...

cis10x!!!
tyme kecik2 laen,,,dah besaQ lain..

bocor rhsia siap r kiki!! >_<

Kiki De Tinker said...

nk share post ni kt facebook..

UniMeOw said...

kiki!!!!
ada jer idea nak carik gado!!grrrr.....

Alieza Dayasari said...

pernah buat dulu... hahahahaha

UniMeOw said...

hehe ada geng..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...