Wednesday, 20 February 2013

SEGMEN FATIN FARHANAH MENCARI BLOGLIST MARCH



Setelah genap 19 tahun 4 bulan 574 hari 5 jam 722 minit 36 saat aku x join segmen pape… (amboi melampaunya nipu) maka hari ini~~ dengan penuh berbesar hati akibat keboringan,,,aku telah mengejoin satu segmen yang bertajukkkkkk… errr baca kat post title..eheh punya la malas nak taip. 

Hah,,korang korang & korang pun meh la join.. syarat simple2 je. Sebab 2 la aku join. Kalo x jangan harap la..huhu


kepada cik Fatin Farhanah,,sori la yer uni wat entry simple2 je..sob3..saya budak comel+bayik baru belajar, kalau salah tolong jangan lompat pagar.eheh? ;p

UniMeOw: nak try ke tak ek…

16 comments:

Zara Alisha said...

try la.. u can..hehehe

al -lavendari said...

Assalamualaikum.

Terima kasih kerana sudi singgah dan mengucapkan selamat hari lahir kepada saya.

UniMeOw said...

zara:yeke..hehe (nk try jenama bedak baru..:p)

al-lavendari:wsalam..sesamer...;)

fatin farhanah said...

Terima kasih pencinta kucing coz sudi join segmen ni :)

Nora Karim said...

Good luck uni...

UniMeOw said...

fatin:no prob..tq sb wat segmen senang2..hehe

kak nora:tqvm my dear sis~ ;)

deno said...

good luck!

UniMeOw said...

tq deno...:)

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

C.T.K said...

hhahaha..mlampau sgt tu :P
goodluck ye :D

UniMeOw said...

mia:dah follow..tq :)

ctk:tq2~ :D

Hunny Kitty said...

blogwalking membalas kunjungan.... xoxo

Ainim Suju said...

Salam..saya dah follow awak
Salam perkenalan
http://ainimrashihah.blogspot.com

orochimaruNM orochimaruNM said...

~ salam adek meow..! ehehehe..akak done follow u.!!

UniMeOw said...

hunny:tq..xoxo

ainim:tq..tggu uni jalan2 sana lak..:)

UniMeOw said...

orochimaru:wsalam...tq kakak maru2..eheh uni otw pegi sana...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...