Sunday, 17 February 2013

Perjuangan belum selesai

cilok sini



Helo3~~~ eh,,assalamualaikum…hehe

Lama x hapdet blog kan..haha..2 entry sebelum ni sebenarnya schedule entry. Saja post before cuti ritu (huhu kekok la pulak menaip..lama dah x menaip) supaya blog aku ni xde la sunyi sangat sementara aku bergumbira cuti sem..hehe

Ok, rini aku dah masuk sem baru. Sem 8. Perghhhh…x sangka dah sem 8. Rasa macam baru semalam je sem 1. Rasa macam baru semalam je aku doa “cepat2 la habis 8 sem kat sini…uhukkk”. Rini rasa macam xmo habis2 lak. Nak still belajar n xmo keja. Eheh…boleh pulak..

Sebenarnya banyak sangat yang aku nak citer. Pasal onin, pasal kikin, pasal baby2 kat umah, pasal aku yang suka cari pasal, pasal kebizian aku sepanjang cuti sem, dan lain2.. tapi pic dalam nset aku xleh transfer masuk lapy. Kabel aku p mana tah.. p kodiang kot..aummmmm x syiok la citer tanpa pic..sob3..

Xpe la, lain kali aku citer. Aku kena bersiap,,nak menshoppingkan diri. Haha.. biasa la awal sem, macam2 benda kena beli. Mandi pun pakai shower lebih sem lepas, cleanser & syampu pun habis. Sabun basuh baju pun habis! Aummmm…. Nasib baik makanan kucing dah beli. Hehe..

T aku citer panjang. Kbai!

(amboi moleknya ending..haha)

UniMeOw: perjuangan sebenar baru saja bermula…chaiyok uni~!!!

p/s:t aku bw ek…pengkomen2 uni,,tggu kedatangan uni..eheh



7 comments:

Zara Alisha said...

hahaha.. kbai!

Chic Na said...

dah sem last ke uni? selamat berjuang k. ;)

UniMeOw said...

zara: :)

Chic na:yup...tqvm~ hoho

C.T.K said...

selamat belajar kembali..ct pon x beli2 lg brg...hihih

UniMeOw said...

tq..hehe shoping2!!

xila dot said...

all the best meow2 XD

UniMeOw said...

xila:tqsm..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...