Sunday, 11 March 2012

Saya dah balik…!!! :D

*Sila baca tajuk n3 ini dengan nada nobita-balik-umah*




Huhu lama gak la kan aku x hapdet blog.. aku masuk wad 6 hari, semuanya Tokin punya pasal! =_="

Pas bagitau abah ritu,,aku pun balik umah. Kat umah abah suruh guna tongkat, nasib baik ada lagi tongkat yang Along guna masa dia xcden dulu.




Seharian aku duduk kat umah, x wat pape pun. Terlantar je kat katil (macam sakit teruk pulak..) nasib baik ada kucing2 teman… x la boring sangat..huhu


Antara teman setia:
Goten-teman tido plg setia



Elo - paling nakal! selalu main pastu pijak kaki sakit aku...grrrr
sori pic rosak


Onin - teman plg manja.. posing maut jilat kaki..haha

Nekochan -  teman plg liaq..kena ada makanan baru nk dtg dekat..grrrr


Esok tu kami pegi hospital. Doc suruh duduk wad, nak suntik antibiotik.

Maka berkampung la aku kat wad tu..sob3… boring tahap gaban!!! Aku cuma bergerak kalo nak g toilet. Waktu lain semua aku baring je kat katil..


Teman2 kat wad:






Kali terakhir kena suntik antibiotik..hehe


Sekarang kaki aku dah ok, dah boleh jalan even bisa tu masih ada.. nak tergelak pun ada, sebelah kaki gelap, sebelah kaki cerah. 

Tapi kaki aku x kuat lagi sebenarnya. Boleh jalan, tapi kena jalan slow2.

Maka x perlulah aku bermimpi nak main kejar2 dengan tokin pasnie..

Pic tokin masih belum dapat dikenalpasti. Kalo dapat nanti aku tunjuk..huhu

Camner pun esok aku dah boleh pegi kelas. Harap2 semua ok la..

UniMeOw: tQ wat sume yg doakan uni & sudi g melawat uni…J


p/s: aku lupa bawak kabel enset, so xde la pic yg sepatutnya aku tunjuk..huhu kalo dapat kabel t aku letak..
HAPDET: dah ada pic..hehe

13 comments:

GtHans said...

sampai masuk wad rupanya..harap cepat sembuh..Potek2 kata jgn nangis..

UniMeOw said...

erm,,dh ok dh nie..
potek2 pon jgn nangis...hik3...

Mia Zara said...

"ALAT MENGESAN TOKIN" (hehehehe sila ckp mcm nada doraemon) ..heheh

Mia Zara said...

"ALAT MENGESAN TOKIN" (hehehehe sila ckp mcm nada doraemon) ..heheh

sha my heart said...

semoga cepat sihat =)

KucingMalaysia said...

Bawak berehat dulu ye.. ;)

Cik Nur said...

masuk wad mmg boring..!huhu..
ape2pun moga awk cepat sembuh ya.. :)

m4rilyn said...

alhamdulillah dah pulih

hud aikara said...

semoga cepat sembuh sepenuhnyerrr...leo ngan kuya kirim salam...(^__^)v

UniMeOw said...

mia zara:haha pndai ke kmu wat sora 2...:p

kak sha & kucg mlysia:tq aw..:)

cik nur,,tq2..ni mst penah masuk wad gk ni..hehe

UniMeOw said...

cik marie:alhamdulillah..:D

hud:wsalam..:p tq2..!!cyg leo n kuya...n uwan gak..hik3~

IntaNBerliaN said...

huhuu.. yg bahagian nak kene suntik tu seriau la pulak tgk..huhu

UniMeOw said...

hehe 1st tyme kena seriau la jugak..lama2 dh biasa dh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...