Saturday, 1 December 2012

Mari Belajar Decorate Kek..hehe


Pagi tadi (Jumaat), aku ngan Fie gi program..(program ke?) anjuran bebudak hospitality. Aku ingat program decorate kek je. Tapi tu pun dah mengexcitedkan aku.

Bila pegi, baru taw. Upanya dyorang bukan je ajar ktorang decorate kek, wat kek pun dyorang ajar. Bayaran RM20 je. Bes sangat2~

firdaus (baru sem 3,tapi pandai sgt).. hazwan & kak naimah..:)

Sifu kami rini, dak2 hospitality gak. Yang pompuan tu baru sem 5 (sama umur aku la), tapi aku panggil dia kakak. Kak naimah. Hehe.. sebab dia pandai wat kek.


Yang laki 2 pulak (nama Hazwan kot, xsure la), dapat anugerah pe tah baru2 nie. So dia pun berminat nak kongsi ilmu dia dengan kami..besnye~

Kami kena wat kek ikut group, 1 group 2 orang. Peserta (termasuk aku) 20 orang je. Aku n Fie pilih nak wat kek coklat. Hehe..kek span coklat. Rasa bertuah sangat join program ni.

Nanti aku letak resipi. Insya-Allah..tu pun kalo ada permintaan..eheh..ngade! :p

decorate sakan~

festaim wat...walaupun buruk, aku tetap hepi..eheh


Ni kek Fiey. Nampak la jugak berseninya..hehe cantik!



Ni lak kek aku..nampak sangat betapa seni-budak-tadika nya aku. Dengan comotnya..huhu





Yang paaaaling best, setiap peserta dapat bawak balik kek yang telah dibuat. 

perlukah adanya pic ini di sini?wakaka...kucing aku cakap perlu...:p


Bersama kotak-kotaknya sekali…ewww~

larat ke dukung kotak tu Fiey..haha


sori Fiey,,xsmpat mek pic Fiey..huhu
hasil kerja kami <3


Program ni setel petang, malam lak aku ada diner. Nie aku baru balik dari dinner. Nanti la aku hapdet (tu pun kalau rajin).

Sok pagi nak p USM lak. Huhu “seronok"nye…L ada program kaunseling lak kat sana…huhu mintak2 la best..

Ok,sok pagi2 buta dah nak bertolak. Baju aku x iron lagi (pakai baju tido leh x??grrrrrr).. ya, aku pun heran nape aku buang tebiat hapdet entry tgh2 malam buta ni…awwrrrrr~

Ngantok. sok dah niat nak tido dalam bas..:D

UniMeOw: serigala jadian.

10 comments:

Zara Alisha said...

wah.. best tuh...

Chic Na said...

wah bestnya. uni dah pandai buat & hias kek. siap tulis nama lagi eh dekat kek. cantik semua. ;)

onie said...

syioknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

syafiqakarim said...

pasni bole pos ke mariiii

UniMeOw said...

mmg bes! :D (walaupun xcantik..sob3)

IntaNBerliaN said...

wah bestnya belajar2 camni

Nora Karim said...

aaa... harus kasi resepi ni... macam menarik je tgk tu... yummy!

9n0L4 said...

wahwah. best nyeeeee main krim kek. hehe. :)

UniMeOw said...

kak intan:bes sgt!!hehe...

kak nora:nanti adek haplod..hehe

UniMeOw said...

9n0L4:bes...mcm maen salji...:D
tp baju comot..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...