Monday, 31 December 2012

Good Bye 2012


Ikhlas dari hati, sebenarnya aku pun xtau nak tulis pe..idea tu banyak, tapi bila menghadap ruangan “new post” ni, tetiber je otak menjadi blank tanpa dipinta..huhu

Lagi lebih kurang 2 jam, kita semua akan mengucapkan babai kat tahun 2012. Siapa sangka, kejap je kan?? Aku pun macam tak percaya tak lama lagi aku bakal berumur 23 tahun. Rasa macam x puas lagi maen masak2…huhu

Sebut pasal tahun baru, orang mesti kaitkan dengan azam. Siyesly, aku x ingat pe azam aku tahun 2012..bagus tak bagus tak bagus tak???? 

Azam tahun baru lak….hmmmm…ape ek.. malu ah nak cakap..sebab aku ni tau azam je,,nak buatnye tak reti2..huhu (habis tu pe motif aku tulis kat sini???haipppp~)



Dah la,,xmau merapu sal azam yang xnah kesampaian tu..donia je semua tu..haha 

Meh aku nak cter sal Kikin..wat pengetahuan u’olllssss… Kikin dah dapat baby!!!! (sila baca dengan nada yang ceria seolah2 memenangi set mekap bernilai RM5000) :D 

Tapi elok la sangat, lagi 17 hari kami akan cuti sem. Aku penah la jugak datang u masa cuti, sebab join program. & siyesly, keadaan u ni bila cuti amat amat amat amat amat la menyedihkan. Kucing nak minum air pun susah. Sebab xde orang. Nak makan lagi la sadis. (Y_Y) cmner la keadaan Kikin nanti..dah la ada baby lagi..

 
Jangan sesaper bagi cadangan aku bawak balik dia ke umah. Kucing kat umah pun pagi petang siang malam asyik berperang. Mengalahkan Palestin dah aku tengok. Kalau ditambah lagi mak+baby2 ni, memang maw meletup la umah aku..huhu nauzubillah!

Lagipun aku xde umah sebenarnya. Ada pun abah punya.. so kalo tuan umah dah bagi amaran keras jangan wak balik kucing, siapa la aku ni nak membantah. Pengalaman lalu buat aku insaf. Huhu.. tak sanggup menghadapi sad ending lagi. Sob3~~

Sempena cuti sem ni, aku bz mencari resipi2 mudah untuk dicuba semasa cuti. So sape yang ada resipi or nak share resipi2 bes, sila tinggalkan link untuk diterjah. Kerjasama anda amatlah dihargai.
ok bai. 

(entry aku xde kesimpulan…hahahahaha..penah ke ada? Hadeh…)

UniMeOw: serba salah.

13 comments:

Nini D.. said...

Happy new year sis!

UniMeOw said...

tq cyg~~<3

ctk said...

selamat tahun baru meow...ct pon dah lupa azam ct...hahahaha...

eh,ksiannyer kt kikin tu nanti...erm..kikin tu ada kawan x kt sne?

UniMeOw said...

dia mn maw kawan ngn kucg2 laen...garang je taw...huhu

miza yusof said...

selamat tahun baru :)

Dkna Abza said...

heloooww 2013 :)

Saffiyah Khadeeja said...

wahhh...tahun 2013 yg menjanjikan kebahagiaan dalam perpisahan....xsangka 4 tahun dah kita study sama n makan ais krim sama-sama

http://wonderfurrworld.blogspot.com/ said...

selamat thn baru... semoga thn ni manyak onggg & sihat2 jer utk kita semua..amin..hehe

miss-troublemaker said...

Nice blog :D Done follow . Mind for follow back . Kenapa sis tak letak shoutbox ke , senang nak communicate kann ?

Nora Karim said...

ooo tgh bercuti la nie eh?! selamat beristirehat... :D

Lara sushi said...

happy new yearrr UM! ^ ^

UniMeOw said...

miza,dkna,phat cat,lara:hpy 2013..may Allah bless ol of us..amin <3

saffiyah:huhu bla nak blnja eskrem lg?eheh (lama ely xblnja fi kan..)




UniMeOw said...

najwa:dah wt dulu,,pastu jd prob pe tah...xleh wat dah..

kak nora,xcuti lg..tp bakal bcuti la..xlama dah...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...