Tuesday, 10 January 2012

Anak2 Kikin (LATEST)

1st of all,, sori sangat2 sebab pic ni sume x lawa.. huhu kamera berada dalam tahap kritikal..sob3..

Ingat tak aku pernah suruh korang teka bilangan anak Kikin?
Tu anak dia masa aku sem 2.. yang ni masa sem 5 pulak..hehe


Nie la Kikin.. patut la sekarang makin somb0ng ngan aku..
ada orang dok jaga dia ni.. tengok,,siap bagi pakai loceng lagi..hmmm


 
xpe la Kikin,,asalkan kamu bahagia.. 



anak dia semua 3 ekor..
tapi aku x bagi nama pun.. sem pon dah dekat nak habis ni..
kalo jumpa lagi sem depan baru aku bagi nama..








Yang ni fotogedik..fotogenik..



 Pandai betul tengok kamera..comel!





Yang kiri ni (pic bawah) aku panggil “Anak Mak Dia”..
sbab design sebijik macam Kikin! Cuma aku xtaw jantan betina je..huhu



Yang ni asyik tidooo je…comey kan! Tengok design pun aku dah taw ni sapa bapaknya..kantoi!



Ok,,tu je yang aku nak tunjuk… nak g kish2 dyorg sat,,geram! Hahaha~

UniMeOw: perasan x? kikin ni sebijik macam Kopiko (kucing itam kat blog aku ni ha..ce tengok kanan) cuma dia pompuan..betina.. n kopiko xde putih2 kat muka..


8 comments:

Zamri said...

aku nk seko leh?

ery D cat said...

yg kuat tido tu perasan x serupa mcm yatimah..hikhikhik

Nor Suhaida Abd Rani said...

alalala...comeynya,..ada anak kucing tu muka mcm Tom: kekasih gelap k su?..hehehe..

meowwmania said...

comey jer..

smoga semuanya membesar sihat dan selamat, amin..

UniMeOw said...

zamri:mtak kat mama kikin lu...
(ak x izinkan!!grrr~~)

ha'a la ery...hehe ni yatimah junior..;)

UniMeOw said...

k cu cyg:my la nengok kat pn3 bilik ely..comey sgt20x!!hehe

MM:amin...tq cyg..:)

Naz said...

macam Shark GtHans pun ada gak

UniMeOw said...

ha'a kan naz...
tp ni betina..:)

eh,,shark jantan kan? :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...