Friday, 6 January 2012

!!HoBi BaRu!!


Sekarang kannn…
Aku ada hobi baru…

Iaitu…
Blogwalking..!
Errr blogwalking 2 memang hobi yang dah lama…
Tapi sekarang aku bw cara baru..hehe
Aku skodeng blog sapa2 (dipilih secara random), then aku usha n3 dia masa mula2 buat blog..
Ermm betol la,,manusia memang makhluk sosial yang dinamik. (Teori Psikologi Individu, Alferd Adler)

memang manusia perlu berubah..:)
Manusia sentiasa berubah…(termasuk la aku)
dan kebanyakannya berubah ke arah yang positif..:)
hehe tapi,,aku x tinggal komen pon..
saja je usha2..
best taw…
x caya…?!
Ce try!


UniMeOw: tengok n3 sdri masa zaman dolu2,,,nak tgelak pon ada…haha

6 comments:

Alieza Dayasari said...

BW mmg best.
cuma skrg liza tak sempat nk selalu BW...
busy dgn praktikel dan tesis yang perlu disiapkan.

Alieza Dayasari said...

ermm ni nk reply pasal blog liza tu..
<-->
ikutkan mmg dh tak kesah dh dgn insan itu... kisah 2011 buat apa nk dibawa ke 2012...
tp kalau benda tu terlalu buat kita terluka. kita tak boleh lupakan...
bila terjumpa org itu.. jd malas nk pandang n so on...

tp... knp dia perlu sibuk2 nk bersuara.... plz...

agak terasa hati ini.. bila kenyataan spt...
budi bhs kurang...
adat dan sopan tak ada bila makin dewasa..
ya allah.. sabar jer lahhh...

GtHans said...

<---masa memula tulis blog..sgt tertib rasanya..ahaha..mmg berubah! ;p

UniMeOw said...

liza:sabor10x...
biase la mnsia mmg mcm2 ragam..huhu

akak shomeyshayang,hehe...blog akak la antara mgsa yg uni usha2...
jgn mara~:p

Ca Cik Duyung said...

dah baca entry ca yg dolu2? hehe...skema kot.. :P

UniMeOw said...

hehe cik duyung pon antara yg t'awal uni terjah..:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...