Monday, 9 January 2012

Sumpah aku ingat dia lelaki!

Status fb seseorang berbunyi begini:
“Kenapa selalu ada orang ketiga dalam sesuatu perhubungan..?”

Ramai jugak la orang komen..kawan2 dia.. suruh dia bersabar.

Maka dengan bangganya aku menjawab 
“sebab ada orang kedua yang bodoh g layan orang ke3 2..:)”

….

Esok/lusanya, bila aku tengok balik status tu, dia reply komen aku..

“tolong la serius sikit, saya tanya betul2 ni..” 
(lebih kurang cam2 la kot,,aku x ingat sangat..tapi berbaur marah jugak la..)

Then ada la 2 3 orang kawan2 dia like komen dia tu..

Pastu,,once again dia tag nama aku, 
“sori,saya bukan nak marah2. Tapi saya betul2 perlu pandangan kamu semua”

So aku pun cepat2 la mintak mahap…tapi aku cakap walaupun ayat aku tu macam maen2,,isi yang aku nak sampaikan x maen2..

Serius,,kalo la orang ke2 tu x layan,, xkan orang ke3 nak menggatal sangat kan? Memang macam aku maen2, tapi aku bercakap berdasarkan pengalaman taw..

Bila dia reply macam tu, maka tahulah aku yang dia tu pompuan. Bila aku tengok balik photo album dia, ermmm memang pompuan pown..hadeh!
kalo laki,,aku nak reply,,"why so serious?"
bila aku taip "y so series" kat google image, sume kua pic joker..
xmo haku!!!


Aku x ingat nama tuan punya status tu..tapi nama dia macam lelaki, maybe gabungan nama dia dengan bf dia kot..huhu

Sori yer cik kak kalo dah buat kamu terasa..

Aku ingat ke kamu laki.. aku memang cakap lepas je ngan laki.. xde masa aku nak pikir2 jaga perasaan dyorang..huh! kecuali yang suka kucing..hehe

Tapi kan cik kak,,,baik kamu pikir betul2 apa yang saya komen tu..
Kalo dia betul2 sayangkan kita, dia xkan layan orang ke3.. (^_^)


UniMeOw: kalo dah jodoh x ke mana kak..:)

10 comments:

sufi said...

hehhehe..adeh..

GtHans said...

yer..kalau jodoh tak kemana..ceiwah! ;p

EZAD AMIR said...

ishhhh...knp mesti ada org serius mcm tu!!!!!!!!!....
grrrr...
aq time bengang pn kalo dtg org x serius,aq lyn je..dia respon pn dh mujur..nk mrh2 lak..

ery D cat said...

bercinta xleh stress...kn hepy dan open...tegas sket2...berat2 ti fening lah...

aKSARAfENDI said...

hahhaha..btol la gak kan..kalo org ke2 xlayan org ke3, xkan jadi bnda ni sume..org ke3 la mggatal ngn org ke2 knapa?xde org lain ke yg dia nak..

Cik Rose Cute said...

Mungkin bukan jodoh dia...tak pun cemburu buta...hihihi

UniMeOw said...

sufi & kakak: :)

ezad:hehe xpe la weyh,agpon dy dh mtak mahap..
aku la silap reply cam2,,ak igt dy lelaki..

ery:betol2 bpengalaman nie!hehe

UniMeOw said...

fendi:akhirnya~~~
ada jugak org terpikir pe yg aku nk sampaikan sebenarnya...
:D


kak ros: 2 la kan,,bla dah bcinta susah gak nak kontrol kejelesan..:p

hud aikara said...

aku sokong 100%! memang kalau tak ada yg melayan takdelah org ke 3. hehehehe...

UniMeOw said...

hud,,tq krn memahami..hehe

sp layan org ke3...patut ditibai!!aummm~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...