Sunday, 1 January 2012

Alhamdulillah,,hadiah tahun baru…J

sumer pic dicilok dari google



Semalam,,balik je dari exam (lebih kurang pukul 11.30pm camtu), tetiber tergerak hati nak bukak laptop walaupun dah berazam xnak on lappy sepanjang exam 5 paper straight ni..

Macam biasa, bila on9 bukak la fb ngan blogger. Dah login blogger, benda 1st aku akan tengok comment lu b4 view blog. walaupun jarang2 ada orang komen kat blog aku ni...haha.. Aku heran sangat, npe ramai yang ucap tahniah kat aku..aku pemenang? Pemenang pe??

Sebenarnya..aku lupa lak yang segment 5 blog paling diminati tu ada pemenang, aku ingat ke saja2 je join sebab nak promote blog2 yang paling kita suka…huhu

& siyesly, aku memang join segmen tu sebab nak promote blog2 kecayangan aku tu (ShomeySyayang, Tachi & Poncho, Hud Aikara, Ery da Cat & Meowwmania).

Kalau boleh aku nak tambah lagi HeeBum, Hana's Family, Aku Stress Giler, Minda Kronik, Me & My Furry Family, Kucing Terbiar, Meow2 Family & banyak lagi la... tapi tu la kan, dah orang mintak 5 takkan aku nak bagi 10 pulak kan...so aku bagi je la blog yang paaaaaling aku minat..huhu..

& aku langsung x sangka blog aku boleh terpilih..!

Masa Ijam komen kat n3 tu,, dia cakap “semua kucing”..aku ingat dia marah..sebab pilihan aku tu tak pelbagai,,huhu tapi macam biasa aku buat dono je la..hehe

Walaupun aku rasa agak kurang layak menang sebab join pun last minit..aku tetap nak thanks kat Ijam sebab sudi pilih blog aku..

Tak lupa, tQ wat blogger2 yg aku pilih (Akak GTHans, T&P, Hud, Ery & MM) sebab bagi aku pinjam pic n header dyorang..tqvm!!!!

Juga wat sesaper je yang ucap tahniah…

tQ100x!!!

Alhamdulillah..:)

UniMeOw: satu je yg x bes sempena tahun baru ni,,tadi aku xleh jawab exam..peace.. esok exam lagi..lalalala~

p/s: epi New Year sumer~~~


12 comments:

sufi said...

tahniahhhhhhh....
InsyaALLAH... usaha, doa dan tawakal... semoga kita semua peroleh kejayaan...

UniMeOw said...

tQ yunk..

n tQ gk coz byk mbantu,,,(kejut pg2)..hehe

sufi said...

1 kemusykilan.. hhuhuhu.. kenapa jam blog ni xbetul ngat aih..hehehe

Leeyana Amzar said...

wahh congratsss

tachi n poncho said...

Tahni-------------ah anty Uni!!!!

tachi n poncho said...

dan Selamat Tahun Baru 2012...nyaw nyaw

UniMeOw said...

sufi:k uni pon heran,,,tp xtaw nk tukar setting cmner..sob2~

leeyana:tQ~ :)

t&p:tq cyg!! :)jasamu dkenang!!
ermm,,hepi new year..:))

GtHans said...

shomeyshayang tumpang hepi..sumer dah kembang idung tu..ahaha

UniMeOw said...

kembang idung?
idea baru 2 kak..ekeke...

Nizam Ijam said...

selamat tahun bru..

EZAD AMIR said...

aosal sume kucing je yg ko plh??
ekekeke.cube cri blog dinasour ke,kanggaru ke..

UniMeOw said...

ijam:epi new year..:)

ezad:dh xde org wt blog kgaru,,blog dnosor..cne ak nk plih dyorg..haippp~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...