Friday, 30 December 2011

Segmen : 5 Blog Paling Diminati 2011 –by Nizam Ijam

Nak join,,klik SINI


Sepanjang 2011 ni,,,blog yg paaaaaaliinnnggggggg aku suka..jatuh kepada~~ 




~ShomeyShayang~
blog ni macam komik kucing..cute sangat2!!! lawak pulak tuh..sapa stress boleh la lepak2 sini..hik3..
ni antara komik dia..lawak gilak!haha... 


Tachi & Poncho
blog ni banyak pic daripada word..
senang nak tengok,,xyah sakit mata baca lama2 macam blog aku ni...eheh..
plus,,meow2 dia pon cute2 belaka..hehe

xleh letak banner dyorang...xtaw la kot2 aku yg xreti..huhu


Hud Akaira
walaupun tuan blog ni selalu bizi,,x bermakna aku berhenti menanti..
menanti n3 la..hehe


ni si Leo..


eRy D caT
tengok blog pon dah tahu,,Ery ni saaangat la prihatin!!
lagi 1,,aku suka sangat nama Ery,,1 day aku nak bagi kucing aku nama Ery..hehe

si Memet yang kembali sihat..hik3...



Meowwmania

ni la blogger yang paling x sombong dalam Malaysia ni!!
ok,,blogger lain sila jangan jeles yer..hik3..
masa aku baru belajar pasal blog,,dia la antara yang sudi komen kat sini aw..
tengok la,,setiap n3 dia bpe ramai yg komen..
nampak sgt n3 dia best n dia xsombong..:)
dah la loving,,cun lak tu!!
peiiwwwiittt...!!!


okeh2,,masa utk mengetag!!
ermmmm aku pilihhhh
Itik Kuning
Kak Zie
Zamri
Miss Lovouis




okey,,siap!!
daaa~~


UniMeOw: n3 t'akhir b4 mek exam sok..nt ada gap sambung balik..hehe


p/s: sebenarnya byk lg blog yg aku minat, 
tapi nak wat macam mana 5 je yg boleh letak..huhu



20 comments:

cik ayuni said...

selamat bersegmen

UniMeOw said...

tQ yuni..:)

NadiRah said...

thnks tag..
btw, sory sgt..
bz melampau...
final dh dekat..
x dpt nk join..
sory ye syg~... -.-

GtHans said...

Wahh terharunua..tima kasih Uni..:))
shomey2 kata love u 2..hik2

hud aikara said...

hahaha..tak boleh blah betol yg terkangkang tu...Leo dan Kuya cakap; TIMA KACIH...(^__^)v

Nizam Ijam said...

semua kucing... thanks sebab join...

Miss Lovouis said...

InshaAllah akan join . Btw ni da tamatt ke belum . huhu .

Dikesempaatn ni , miss jemput anda join contest miss kalau sudi . (^_^)

http://lovoiustory.blogspot.com/2011/12/contest-most-fabulous-blog-by-miss.html

LiLy @ MumMyQiStInA said...

All the best..^^

Comel2 kucing..geram tgk.. :)

ery D cat said...

wahhh ni la segmen nyer yer..xpe ery xkisah...klu bt kena gayanya...terharu..xsangka..tima kasih kata memet, chemot, buboo, tamtam dan uning serta yatimah jg...ske nm ery..ha ti ada kucen pgl la hari2 yer :D

Nizam Ijam said...

anda pemenang.. :)

http://www.nizamijam.com/2011/12/pemenang-segmen-5-blog-pilihan-2011.html

cx's said...

congratulations! u r da winner :)

tunz said...

tahniah menang...memang suka kucing yer....nice of u...

FaiZaH Fyn said...

suka baca blog pasal kucing rupanya:)

UniMeOw said...

tQvm sumer~~~!!!

Y_Y terharu..sob3~~

tachi n poncho said...

kitorang pun xnak ketinggalan ucap tahniah juga untuk uni.....,clap~~clap~~clap~~>

UniMeOw said...

tQ tachi,,tQ poncho...:)

Fendy said...

tahniah...dtg dr blog nizam ijam...

UniMeOw said...

tQ fendy..:)

Suara Kalbu said...

Comel nya si Leo tido sambil posing :-)

UniMeOw said...

kannn...sb 2 uni cilok pic 2..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...