Thursday, 22 December 2011

Mengganggu Goten tido!!! :D


Pada satu hari yang indah lagi permai, aku berjalan daripada dapur menuju ke luar rumah. Sedang aku melalui kerusi lepak santai, aku terlihat seekor makhluk berwarna oren sedang nyenyak tidur.



Ewah2~ aku penat2 buat kerja macam2, senang2 je kamu tido kat sini yer…
Tiba2 muncullah tanduk di kepalaku menandakan adanya idea jahat di dalam benakku..hehe

Hehe apa gunanya daun palas kalau tak kacau kucing tido…errr,,aku xreti balut ketupat palas walaupun setiap kali raya aku belajar 
(setahun 2 kali, raya posa n raya haji …huhu)

Goten…..kuchi2~~~


Tiba2 goten terjaga lalu mengamuk kerana tidurnya terganggu..haha





Yeah,,nampaknya beliau mempunyai cubaan untuk menangkap daun palas yang mengganggunya itu, namun tidak berjaya.haha~


Cian goten,,dapat tuan jahat nakal macam aku!

ermm aku geram giler kat goten sebab setiap hari dia boleh tido ngan abah n mama...
untung la dia xyah blajar kat u,,bleh tido umah hari2...grrrrr



UniMeOw: kalo aku yang diganggu masa tido, siap r orang yang mengganggu tu..grrrr….



17 comments:

GtHans said...

ehehe..tau lak marah kan kalau org ganggu kita tido..;p

UniMeOw said...

hihi..
mamat ni nak kena ajar sikit kak...

brani2 dia manja ngan abah & mama bila uni xde kat umah...haippp~

sufi said...

hihiihihi.. xmo dah kejutkan k.unimeow bgun.... nanti pe yg kena..hihii

UniMeOw said...

oi2,,kmu 2 mmg k uni soh kejut..
jgn la xkejut lak....grrrr...

sha my heart said...

haha~

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Comelnya c goten ni..haha, tak baik awak ni :P tapi suka kacau kucing sy tido jugak kalau geram sgt nyenyak di siang hari tu kan..

UniMeOw said...

kak sha:hehe...

elih,,kmu pon x baik aw..hak3...

tachi&poncho said...

Hohohohoo~~~~!!!! Abg goten terkam je daun palas tu..pastu aja uni wat ketupat

sufi said...

amboi garangnyerrrrrr....

EZAD AMIR said...

Wey,goten tu anak goku hero fevret aq tu..!!
Smpai hti ko membinatangkan goten aq...
Aishhhhh....kejam sungguh..cube latak name sailormoon ke,doraemon ke,seman ke,senah ke,bujuk ke..kan sdap bunyi nye tu..
Ekekeek

EZAD AMIR said...

Wey,goten tu anak goku hero fevret aq tu..!!
Smpai hti ko membinatangkan goten aq...
Aishhhhh....kejam sungguh..cube latak name sailormoon ke,doraemon ke,seman ke,senah ke,bujuk ke..kan sdap bunyi nye tu..
Ekekeek

EZAD AMIR said...

Wey,goten tu anak goku hero fevret aq tu..!!
Smpai hti ko membinatangkan goten aq...
Aishhhhh....kejam sungguh..cube latak name sailormoon ke,doraemon ke,seman ke,senah ke,bujuk ke..kan sdap bunyi nye tu..
Ekekeek

lutfi said...

comelnye die !!!

UniMeOw said...

Tachi:hahahaha part ajaq wat ketupat 2 yg mahal tu..hadeh..

sufi:k uni mmg garang..:p

UniMeOw said...

taiko ezad:hah,,ni baru goten... abg dy nama goku, gohan, adek dy nama gomey..hak3..
ak mmg pminat setia dragon ball la..
cuma hero ksygn ak bezita...:p

lutfi:meowww....(comel mcm tuan blog)haha..

meowwmania said...

cian Goten...jahat la mama kamu ni kan :p

UniMeOw said...

hak3..bila lagi MM..

spnjg 21 thun ni br sekali uni usik dy aw..(yela 2..)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...