Thursday, 8 December 2011

Contest | I love my blog..muahhh~~

*muahhh tu ak yang gatal tambah..muahahaa~




Contest lagi…rajin pulak aku join contest yer..haha

Syarat2 penyertaan:
1.    Blogger Malaysia
2.    Ada blog sendiri (jangan pandai2 letak blog kucing korang pulak yer..grrr)
3.    Anda sayang blog anda seperti mana saya sayang kucing saya


Cukup syarat?
Nak join jugak? Meh sini mehJ

Caranya mudah saja,, ce klik kat atas 2 & baca cara2 kat situ then ikut je..okeh?

Kenapa saya sayang blog saya?
1.    Ermmm kat u ni saya xleh bela kucing, jadi kat blog inilah tempat selamat untuk saya bela kucing.. bukan je kucing, hamster pun ada! Hehe…
2.    Blog ni sebenarnya hadiah untuk seseorang.. tapi saya xtaw lagi siapa seseorang tu.. & saya akan hadiahkan pada dia bila tiba masanya…(not now k..)
3.    Saya suka luahkan apa2 je yang ada di minda kat blog ni..
4.    Melalui blog ni, saya boleh tengok blog22 kucing update entri dyorang.. 
Contoh,, Shomeyshayang,  Ery D cat & Meowwmania..:) 
5.    Blog ni akan jadi kenangan bila saya dah tua bangka nanti… akan saya tunjuk kat anak cucu saya blog ini..haha


Walaupun Blog UniMeOw ni sangat1000x simple (sebab saya x reti buat lawa2 even dah baca tutorial..eheh), x selawa blog 0rang lain, follower pun x ramai, tapi saya tetap sayang blog saya!! (>_<)

meowww~


8 comments:

PeJuAnG CinTa said...

wah2 pecinta kucing rupanya.. salam kenalan.. thankz sudi join ye !!!!

eliyaezlinalias said...

gudluck!!!!!!!!!!!

Alieza Dayasari said...

blog ni memang blog kucing kucing ni... good...
kadang2 saya suka kenakan kucing saya.. kucing saya senang terkejut... suka tgk dia terkejut.

al-lavendari said...

terima kasih kerana sudi follow blog uncle ..

PeJuAnG CinTa said...

meow ~~~ senarai peserta dah kuar .. jom terjah !!!!!

http://pejuangcinta93.blogspot.com/2011/12/senarai-peserta-contest-i-love-my-blog.html

9n0L4 said...

wahhh. mmg suke kucing eh. smpai blog pun nak ade tapak kaki kucing. meow meow. hee. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2011/12/contest-i-love-my-blog.html

ratu zuleyqha said...

dtg dari contest yg sama, follow #124. jom terjah blog eqha plak

http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2011/12/contest-i-love-my-blog.html

AZILARINA TERMEZAI said...

saya lawat saya singgah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...