Saturday, 3 December 2011

Kategori ayat2 semasa mengorat



Assalamualaikum..!!! mownink~~
Di pagi yang indah ini, aku jalan2 cari meow2 blogwalking la ke sana sini..
Dan aku jumpa 1 entry best kat Blog Ammar.. hah,,ce baca ce baca..

Erm..pas baca,,aku rasa la kan…
Kalau seseorang tu betul2 series nak mengorat atau dalam bahasa sopannya betul2 series nak jadikan pompuan tu pasangan hidup dia, better dia guna ayat DIRECT!

mudah lagi memudahkan! :D

Ayat direct sebenarnya susah,, kena tanggung risiko ditolak, tapi bagi aku la kan… kalau dia betul2 series, dia akan sanggup tanggung risiko tu! >_<
Yela kan..kata lautan api pun sanggup direnangi… takkan setakat risiko sikit tu pun dah x sanggup..haha
Kalau ayat romantik pulak, aku cakap siap2.. kalau aku dengar,, konfem monfem aku bantai gelak 5 hari 10 malam..! hahahaha….


Kalau ayat berlapis pulak,,,lagi la hampeh! Memang sure aku takkan paham.. kalau aku paham pun, aku akan anggap dia saja je tu nak gurau2.. tak pun aku je yang perasan lebih.. :p
ni la akibatnya kalau bagi ayat berlapis kat aku..haha

Tapi..ni pendapat aku la kan.. tak tau la pulak kalau girl lain macam mana..huhu
UniMeOw: errr pernah ke orang ayat aku..?haha..kucing ade la…hadeh!

14 comments:

sufi said...

bace intry ini membuatkan sy teringat akn seseorang yg sntiasa dhati..

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Ayat ni mengingatkan sy kisah silam hahaha...:P

UniMeOw said...

sufi:hehe macam tawwww ja...;P

Elih:aiseh,,ni msti penah mengayat ni..acece...

sufi said...

k.unimeow... tawwww apa?

UniMeOw said...

alaaaa kisah itu la...hehe
nak akak cter balik kt cni ke? aiseh~

sufi said...

citer apa...hehehe...seriusly xingat pape2..

UniMeOw said...

helooo..kesah fom6 kmu 2 kmu penah cter kat k uni aw...:p

sufi said...

adoii.... jgn2..jgn dikenang kembali (kelam kabut den)... "luka yang lama terguris kembali" terkenang....hah dh kluar lirik lagu dah..

sufi said...

adoii.... jgn2..jgn dikenang kembali (kelam kabut den)... "luka yang lama terguris kembali" terkenang....hah dh kluar lirik lagu dah..

meowwmania said...

kakak UniMeOw,
mummy slalu ayat kite..menyampah!

xoxo
momon

Cik Sara said...

heee...
Agaklah.. Kalau berlapik sangat, kita tak faham..mulalah fikir lain.. Sebab pemikiran lelaki dan perempuan tak sama. Berlapis ayat nak ngorat kita, tapi kita ingatkan nak kawan-kawan je..hahaha..

UniMeOw said...

hehehehe

yeyyyy~~ada sokongan nampaknya! :D

sufi said...

ke mana kan ku bawa kini...
cinta rindu di hati...
kemana kan ku bawa cinta
luka yang ku alami...
selami hati ku ini ...
terdampar hati nan sepi..
bila cnta terbiar...
di dalam diam aku derita...

sha my heart said...

=) nak senyum je, tak nak komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...