Friday, 22 March 2013

Bizi bizi bizi


Yeah,2 3 hari ni memang bizi. Dengan assignment, tesis, program, kenduri, bla3~ huhu…

Ni aku baru balik dari program..hehe..program dengan Rebutia.. besnya dapat jumpa mentor kesayangan aku.. (^_^) rindu sangat2!

ni la Rlong...mentor aku dari form5..hehe
org blkg dia tu kena blurkan...atas pmintaan dia..haha :p

Ok,,pasni bz ngan kenduri lak..huhu pas kenduri memang aku kena cepat2 balik u..banyak sangat keja tertangguh..

Yang ‘best’nya, masa tu orang lain tengah cuti midsem…sob3.. xpa lah,,bila lagi nak study…wakaka…


Kak Zie ngan Din

Din & Fahmi..



Fahmi la fesi yang paling disukai oleh adik2 pompuan..padahal dia dtg lambat kot..masa hari ke2 baru datang! grrrrrrr.... masa makan teruk dia kena bahan ngan kami..haha 


Fahmi & Kak Zie..

alahai,,tak sumer gambar fesi aku ada..gambar Fie pun aku xmek..hadeh..

Rlong, Bro Bob...

& lastly...... 


giler x..haha

 nanti aku citer lak pe yang kami kongsi ngan adik2 tu k..:) insya Allah..

wat masa ni aku memang bizi..huhu..ni pun sepatutnya aku dah balik rumah..tapi aku balik lewat sikit ngan alasan nak basuh baju.. padahal sebenarnya nak hapdet blog..haha

pasni kalo ada entry, tu memang schedule entry..haha tak sempat la weyh...

UniMeOw : Allah sayangkan hamba2-Nya, tapi kita selalu melupakanNya.. :'(




5 comments:

Saffiyah Khadeeja said...

thanks sbb ajak fie pegi program ni....tb2 terjadi bermotivasi.

UniMeOw said...

wah!ni mesti dah mandi kan..haha *tetiber*

tenku butang said...

singgah disini.. nak bagi tau.. Kopiko kamu sudah mkn Hmaster kamu.. cer pergi check tengok.. hihihihi

hud aikara said...

meowwww...(maksudnya dtg singgah) heheheh

UniMeOw said...

tenku button:tidakkkkkk~~~!!!

hud:meow222....(meh la...meh slalu..hehe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...