Saturday, 25 May 2013

Biarkan ...biarkan!

Masa kat kolej dulu, aku ada sorang kawan..R. R nie bercinta dengan S, dak kolej tu jugak..memang loving couple habis la dyorang ni! Sampai sekarang kowttt dyorang bercinta.. (dah lima tahun…)_memang setia..cayalah
(R tu pompuan, S laki)

Masa kat kolej, bila gaduh ke,majok ke..aku la salah sorang jadi pendengar yang setia..(konon..haha)
Tapi yang aku pasti, R dengan S ni slalu  gado sebab “orang ke3”..taw x siapa? 


GAME!


S ni suka sangat maen  game.. sampai reply mesej makwe dia ni lambat2..
Yang si R ni pulak, sampai nangis2 sebab risaukan S. eiiii geram lak aku..

Berdasarkan pengalaman aku yang tak berapa banyak pengalaman bercinta ni (amboih!), aku tak pernah marah pun kalau bf aku maen game (dulu....masa zaman ada bf dulu)..

Sebab aku pun gila game gak! hahahaha...
Aku ingat lagi, aku suka main game Burger Shop. Dia suka main game bola. (DULU)



Game feveret aku. Dulu, kini & selamanya..hehe

Setiap kali tanya "wtpa tu?" 
dan dapat jawapan "maen game bola dengan adik"..
memang masing2 paham kalau reply mesej lambat. Paham sangat. Tak pernah gaduh pun pasal game..hik3..
Siap bleh kutuk2 gi kalau dia kalah.hahaha...(aku la yang kutuk2 tu..aku kan jahat..hik3)

Tapi tu dulu..tak tau la pulak,,kot2 di masa hadapan aku akan jadi manusia yang tak memahami pulak..ngeh3..

Kenapa pompuan tak perlu marah bila bf dia suka main game??
Ni pendapat aku..

 Nasib baik dia main game.. kalau dia mesej ngan pompuan lain?? 


UniMeOw : struggle for A-! sob3..


7 comments:

deno said...

aiyooo.. sbb game ke...? hihi

UniMeOw said...

haha donia donia...

Amanina Mads said...
This comment has been removed by the author.
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

game pun kalau dah fokus kat situ je, orang ke3 pun kalah ! hehee. tapi nasib baik game, kalau perempuan.....

latifah zainal said...

sebab game pun ley gaduh..haha..gaduh manja boleyla kot

my notes said...

bila main game mmg susah nak berhenti walaupun azan tu dah berkumandang . so jgn main game lah klu ada benda lain yg lbh ptg kena buat ya ... heheheee

ANNA MARIANA said...

betul 2.. biarlah dia layan game berjam2 dari melayan perempuan lain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...