Friday, 3 May 2013

Segmen: LUPUS Awareness Month




1st of all,,Uni nak mintak mahap bebanyak kat Deno sebab Uni xpandai wat banner..ni je yang mampu..sob3..


Semoga segmen ni leh tingkatkan kesedaran tentang SLE.
Mende SLE tu?? Kalau nak taw,, klik SINI.

Wat pengetahuan korang korang dan korang, Deno nie salah sorang penghidap SLE yang sangat tabah…
Saper nak join,,klik banner k! ;>



UniMeOw: eksaited ferestaim nak ngundi…hik3.. (ntah2 wat undi rosak je nanti..kah3)

5 comments:

deno said...

cantiknya banner.. kaler purple! mmg sesuai dgn LUPUS sbb selain drp rama2 simbol LUPUS, warna ungu juga adalah simbolnya! :)

terima kasih uni kerana support LUPUS awareness!! diharap dengan penyertaan uni, SLE akan lebih dikenali ramai dan ramai orang yang akan lebih peka dengan tanda-tandanya yang sukar dikesan .. terima kasih! :) nama SLE supporters akan diupdate dari semasa ke semasa.. jangan lupa semak nama nanti ya.. ^_^

Aniq Bukhary said...

Boleh pegi jauh. . Huhu :)

UniMeOw said...

deno:ungu 2 mmg wrna feveret uni..so cmner pon mst cenderung nak pilih ungu jugak..hik3..

aniq:hah..pegi mana?

Nurrul said...

Singgah sini. Support !!:D
http://youismysoul.blogspot.com/2013/05/segmen-lupus-awareness-month.html

Ainim Suju said...

selamat bersegmen. saya pun bakal join segmen ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...