Tuesday, 29 November 2011

2 my followers dat I’m not following u back,,read this!!



*hadeh,,betol ke English aku ni? Xpalah,,aku anggap je la betol..hehe
“Follow u,,follow me back k!”
Ayat yang selalu ditulis oleh blogger kat blog orang lain..(walaupun kdg2 sebenarnya dia x follow kita pon..haha)
Kalau aku,,aku memang suka follow blog orang, tapi setakat ni x pernah lagi aku suruh orang follow aku balik..huhu nak follow,,follow la… xnak sudah.. xde paksaan punya.. :p
Memang aku teringin sangat nak follow balik semua follower aku..
Malangnya~~~  aku x taw link blog dyorang.. 
Sebab, bila aku klik kat wajah ayu/kacak dyorang,, xde link…
Ha,, kepada followers aku yang aku x follow balik,,,,silalah ke SINI supaya aku boleh follow korang, atau setidak2nya aku singgah & komen situ..
Kalau boleh jerit la kuat2 kat kotak menjerit tu k..hehe


UniMeOw: ukhwah blog..:)

7 comments:

Asy Faro said...

oit! thanx usha blog aku n tinggalkan komen =)

pencinta kucing rupanya...patutlah..haha

tachi&poncho said...

Nak folo uni kemana je uni pegi..waima ke tandas sekali pown..nyaaaaahahahahah! (Gelak Poncho nak makan kasut tumit tinggi)

tachi&poncho said...
This comment has been removed by the author.
meowwmania said...

kalo blog animal lover kopem kite follow ;)

UniMeOw said...

Asy:no hal...kalo ko post pasal kucg,,10x pon ak sgup komen..haha

tachi,,,haipp~~nakal neyh! haha...

MM:kan3..gtaw link je,,,insyAllah km follow! >_<

Cik Sara said...

Singgah sini semula..

Betul2x..kita singgah, baca dan tinggalkan jejak.. sama ada empunya blog tu nak follow ataupun tidak, hak individu.. Kalau follow semula, alhamdulillah.. bertambah Virtual friend..heee

Salam kenal..

UniMeOw said...

sara,,salam kenal...
uni dah klik link blog sara tp dy ckp blogger not found..huhu

smgt nk folow balik nie!hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...