Sunday, 27 November 2011

CONTEST: Azam Smart Maal Hijrah by DRC & CTK


Wah3…ada contest sempena Maal Hijrah! Berminat pulak aku nak join..hehe

Okeh,, contest ni nak kita tulis 1 azam sempena Maal Hijrah..

Errmmm setelah dipertimbangkan dengan teliti…
Aku membuat keputusan….
Azam aku sempena Maal Hijrah ini ialah….

Solat awal waktu!! 
~Kecuali kalo ada kerja/class yang xdapat dielakkan, tapi seawal yg boleh la~
Rasanya azam aku neyh dah cukup SMART
(Smart, Measureable, Attainable, Realistic & Timely)

Salah satu syarat contest ni, tag 3 orang kawan..
Jadi dengan sukacitanya ingin sy mengetag:

 nak join?? 
klik SINI!! :)



UniMeOw: semoga ada hikmah di sebalik penjoinan aku dalam contest ni..amin..

7 comments:

ctk said...

smoga azammu tercapai....bukn sng , jgn mls2 je..hihi


*thank 4 jOin ye :)

ChiNtaBuNge said...

wah...semoga azammu itu dibawah keredhaan NYa..Amin...selamat beramal...:)

EZAD AMIR said...

Salam...
Wow...bgus azam kamu tu..
Tp jgn solat awal waktu sgt...
Knp?
Cth maghrib pkol 7.30 tp kamu solat mghrib pkol 7.15..hahaha..

UniMeOw said...

ctk & ChintaBunge: amin,,,tQsm!! :D

Ezad: 2 bukan solat awal waktu,,,tu solat sebelum waktu..hadeh! :p

sha my heart said...

good luck dear =)

p/s: awak budak UUM ke? DPP mana?
join la Sintokkian kat fb. =)

K2r~90 said...

aq lupe ape ler azam aq taun lepas ea.

UniMeOw said...

kak sha:ha'ah,,dpp janda..
adek dah join la,,,tp xbyk ckp...biasa la,,,i kan pemalu..haha

k2r~90:ermmm bela kucg2 byk2 kot! :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...