Saturday, 21 May 2011

Lagu tema Blog Pencinta Kucing

Saya ada kucing ekornya panjang
Bulu warna putih cantik bebelang
Bila saya panggil dia pun datang
Tersangat manjanya saya pun sayang
meOw2:bobo, owner:vindmazlan

Saya beri makan nasi campur ikan
Dia minum susu riang selalu
Jaga waktu malam tidur waktu siang
Bulu putih susu saya pun sayang

meOw2:caty, owner:anis suraya
UniMeOw: pic cute mute kedit to page Kami Pencinta Kucing 
(my feveret page!! >_<)

6 comments:

Zamri said...

comel2..pndi ye ko tulis lirik lagu..hik3...

UniMeOw said...

ek..?cepatnya ko tengok!!
weyh,,sowi r...huhu
cm ak pksa ko tgk lak...huuuu

Zamri said...

xde la..kn aku ni peminat setia blog ni..cewah..hahaha..mne dpt idea wt lgu ni?

UniMeOw said...

haha ada orang penah chat ngn ak,,,tetibe dya bantai letak lagu ni...
kak ak penah ajar ak waktu kecik dulu..huhu

kotak bulat said...

comel! hehehhe :)


recent post : Apa makna follower yang nak dekat seribu tu?
ALAMAK, TERSALAH TIKAM PULAK!

UniMeOw said...

kotak bulat:hehe penah blajar x lagu ni kat tdka..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...