Friday, 27 May 2011

Spekulasi2 ke’single’an aku…muahahaha~


    Study dulu….
Hehe bagusnya kalo ada orang berbaik sangka ngan aku macam nie..haha
erm…xtaw nak cakap betul ke x..ada orang memang boleh study+b’cinta dalam satu masa, tapi aku x boleh la…jatuh pointer kang,,,maw nangis mama…huuuuu :’(

juz don 1 banana fruit 2 times...:p

  Jual mahal
Cis,,bengang betol bile orang cakap aku jual mahal..ermm,,,tapi bagi aku better jual mahal daripada digelar murah..oppsss~
Ehehmmm..aku x jual mahal k,,,or lebih tepat lagi aku x jual pape..lalala~


X laku
     err…yang ni spekulasi ker? Macam betol jer..haha…
aku slalu pikir camni, “aku x bminat ngan sesaper pon,n sesaper pon x bminat ngan aku..haha”


Terlalu bz dgn kucing
     err…yang nie…aku macam setuju jer…eheh….
ha’a kan..naseb baek aku xde bf, kalo x mesti dia beliau borink kapel ngan aku..sepanjang masa bz ngan kucing jer..huhu


Anak manja
     eleh,,,ramai jer anak manja yang kapel…nape aku lak yang dituduh sedemikian rupa?owhh…
cup, bile lak aku manja? Grrrrr….



      Kapel itu haram..!!     
     hah,,,dengaq tu,,kapel tu haram la wei!!
(sesaper yang kenal aku mesti nyampah ngan ayat aku di atas..haha)

Dan macam2 lagi la andaian npe aku x kapel..tapi bagi aku, x kesah la orang nak cakap apa pun. Aku ada alasan aku sendiri. Yang pasti Dia taw pe alasan aku tu..huhu

Lain kali aku cter sebab sebenar ek…

UniMeOw :akulah selemah2 hamba, dah tau salah g buat jugak.. Astaghfirullahalaziim… 

6 comments:

Zamri said...

cik tulip single ea..nk ngorat buleh..hahaha ;p

Apek_JADIANjr said...

hai awak... hahaha...

UniMeOw said...

naseb baek aku ni penyabor..=_="
kalo x ada yg kna cakaq ngan kopiko neyh....grrr..

Zamri said...

kopiko manje la..aku garu2 die..di xkn cakaq aku..lalala~

kasih sufi said...

la bakal k.ipaq ni single lg ke...ari tu suh abg sy msuk minang..hehehhhe

UniMeOw said...

sufi,,,jgn dok wt fitnah na...haipppp~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...