Friday, 12 April 2013

Segmen Blogwalking 24 Jam by Emas Putih



Selalunya even aku terminat untuk mengejoin segmen pun,aku akan tangguh2 untuk join. 

Tapi untuk segmen kali ni nampaknya xdapek la eden nak menangguh2 lagi.. sebab tempoh dia 24jam je..hehehe

Ayuh kengkawan!! Marilah kita mengejoin segmen ini!

Sekian, meow2~

UniMeOw: kesabaran teruji.

13 comments:

Cleopatra Baladi said...

meowwwwwwwwwwwwwwwwww :)

Aniq Bukhary said...

Menyahut cabaran Kak Uzu a.k.a emas putih untuk blogwalking 25 jam.. hehe

http://aniqbukhary.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html

deno said...

selamat bersegmen!!!

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html

UniMeOw said...

CB:aummm~ ;p

aniq:ak nak BW 27 jam!eheh :p

UniMeOw said...

deno:tq muah2~

cik fie:dah folow~ <3

Anis Farhana said...

Dari segmen yang sama :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html

UniMeOw said...

:)

Ummi Shaheira said...

Hi , Saya singgah sini dan follow !:)
Mari lah follow saya pulak !


http://shaheiraismail.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html

Mohamad Khairil said...

Salam,baru sempat terjah ke sini,daripada segmen yg sama,
http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html
jemput join GA saya,
http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/04/giveaway-bff-forever.html

Hasri Anis said...

DATANG ZIARAH DARI SEGMEN YANG SAMA ^__^

Nik Ainaa said...

datang dari segmen yang sama http://inameowmew.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html

jom ke blog personal ina ;D http://nikainaa.blogspot.com/

UniMeOw said...

ok semua...otw ke sana! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...