Monday, 1 April 2013

Tolong Share Idea Please~!


Soalannya berbunyi begini..

Krik krik krik…(bunyi cengkerik)

dah2, jauhkan telinga dari lappy. Blog ni memang xde bunyi pun..haipppp~

Ok2,,series series. 

Kalau la korang menghadapi situasi di mana.. ada orang mintak no fon & korang xmo bagi. Apa korang buat?

ini adalah nset yer kawan2...:D


“saya xde nset. Nset saya jatuh sungai.” Nampak sangat kelentong zaman sekarang xde nset.

“mummy kite tak bagi kite bagi nombor kat orang..” habis tu baek tak payah ada no..

“I bukan xnak bagi, tapi kalau I bagi pun sia2 je.. bukan ada kredit pun..” xpe2,,I tolong topupkan…

 “no fon je? No IC xnak??” eheh..bleh jugak…

“nak watpe no saya? Nak wat add math?” tak la, nak wat sejarah…eheh

“xboleh!” mak ai, sombongnye..aku bukan nak ngorat la,,ptuiii!!

“saya xde fon lagi..tapi abah saya ada la..nak?” *krik krik krik krik…


kalo kita bagi hint yang kita xnak bagi, jawapan yang selalu diterima macam ni pulakkkk..

"xpe la kalau xnak bagi..sape la kite ni kan.."


So..? kalo menghadapi situasi seperti ini, apa korang buat..

Aku tanya ni bukan la bermakna ada sapa2 mintak no aku.. juz tanya je..nak tau apa korang buat kalo jadi camnie…hehe peace..(^_^)v

Sapa yang ada pengalaman, share plz..

UniMeOw: henset yang mendiamkan diri itu lebih baik daripada henset yang berbunyi kemudian membuatkan kita mengalir air mata. Perghhhh falsampah betol la!haha..

17 comments:

Naz said...

saya lupa la..apa kata awak tlg beli no baru kt saya...

Chic Na said...

errr buat2 lupa je. takpun bg no org lain. hihi.. kejam tak? ;)

Zara Alisha said...

bg no phone balai polis dang wangi..huhuu
xpun bg no abah.l..hehehe

my notes said...

phone saya x der alert ...

deno said...

kalau taknak bg nombor deno terus terang je tak boleh.. cthnya deno tak kenal org tu tiba2 dia nak no phone... mmg konpem tak bagi.. hihi^^

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

jawab camni, err saya baru je beli fon. belum fikir nak beli no lagi. nanti dah ada saya kasi eh >.<

AyueJean AJ said...

Kalau orang yang AJ tak kenal minta no fon, selalunya AJ akan cakap sorrylah memang tak bagi nombor kat orang.....
Bukan menyombong, tapi menjad=ga privasi...
Kalau dia cakap ayat kesian dia tu, biarkan je.....

AyueJean AJ said...

*menjaga

Misz Pinkie Winkie said...

kalau saya bagi..janjie masuk minang..hahahha.

UniMeOw said...

naz:gud idea~!!! :D

chic na:hehe ok gak 2..brilliant!

UniMeOw said...

zara:sebenarnya kannnn......

mN:sambungan,,tlg bli fon kt sy leh..haha

UniMeOw said...

deno:trus trang ek..ok2..kalo dy xpaham gak kita guna spotlite bg terang..hik3..

UniMeOw said...

ibuKM:hehehe bagus2..npk sgt xnak bg di situ..

UniMeOw said...

AJ:kan2..wat xtaw je la kan...aummmm

misz PW:wowww~!!dasat 2!!hahaha

Zara Alisha said...

sebenarnya kan

Zara Alisha said...

sbnarnya apa?

UniMeOw said...

nt cter kat chat..eheh 2 pon kalo igt la..:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...