Monday, 22 April 2013

Susah Tido Malam adalah Satu Masalah - Satu Kajian Kes

Tolong~~
Tolonggggg~~
Huhu aku sedang menghadapi masalah ini sekarang.




Kalau waktu siang aku tido, then malam xleh tido…it’s ok. It’s normal!
Tapi bila siang tak tido, wat itu ini, letih, then malam still xleh tido….
It’s weird ok!!!

Dah la aku ni memang spesis kuat tido 
(fakta ini diakui oleh orang2 yang rapat ngan aku)
Kalau xleh tido, tu maknanya aku ada masalah.
sekarang ni aku xde masalah pun, (selain masalah xleh tido ni)
but still xleh tido….
It’s weird ok~!!!!

Aku dah ulang baca ayat Kursi beberapa kali, still mata xmo lelap jugak..
Hal ini teramatlah aneh yer kawan2..

So, korang..
Kalau xleh tido korang wtpe ek…huhu

UniMeOw: syoknya jadi cikgu tadika…:> (berangan!)

p/s:tajuk entry ini adalah amat tidak sesuai. sekian.


19 comments:

Naz said...

baca kamus..haha..blh tmbah vocab

nini said...

berangan...hahahaha....sampai lelap...=p

♚ wonderFURRworld ♚ said...

same laa..mlm semalam pun xleh tido..tgk jam dah 6.30 am, pas subuh baru tido..tp kul 8.30 am dah bangun balik.. x rasa ngantuk pun.. selalu macam tu.. huhuhu

meowwmania said...

penah mengalami masalah ni tp masa tu mummy tak sihat, sakit now dah sihat takde da masalah tu hehe..alhamdulillah

UniMeOw said...

naz:idea naz slalu bernas...sukalah! :D

UniMeOw said...

nini:hehehe...boleh jugak..nk pk topik pe nk berangan la...:p


wFw:ehhh best la kalo camtu....:)

UniMeOw said...

MM:hehehe xpe la 2 mummy,,ada jugak sebab..ni xde sebab pe ni...huhu

Aniq Bukhary said...

Rutin penulis blog memang macam tu. hehe

Eza Boom Boom :) said...

kira kambing biri-biri. Hihi. ;) kira bintang ke. Minum milo. eh.. :P

eza follow sini. guling-guling kat blog awak^^

UniMeOw said...

aniq:eheh..mmg cm2 ke..hehe

eza:guling2 jgn smp kena kucing..eheh..:p
tq eza...:)

Amiirul Ikhwan said...

nice entry n cantik blog :) btw boleh x follow blog sy? .. sy msih baru di blogger.. :) amiirulikhwan08.blogspot.com

Zara Alisha said...

kalo nk tido jgn paksa.. nnti lg xleh tido

Shin Chan Comel said...

kalau susah nak tidur. cuba petua ni..ni petua dari doktor kat klinik. sebelum cuba nak tido, buat milo panas, minum...insyaallah rasa mengantuk akan datang=)

http://shinchancomel.blogspot.com/2013/04/percutian-ke-hong-kong-macau-day-5-part.html

my notes said...

assalamualaikum ... mungkin boleh cuba cara nih :

http://veesandii.blogspot.com/2013/02/apa-yang-anda-buat-bila-tak-leh-tido.html

UniMeOw said...

mirul:baik..:)

zara:betul2...

UniMeOw said...

SCC:slalu uni wat susu suam...kt sini mls skit..hehe :p

MN:ok,,t uni pegi..hehe tq~

AyueJean AJ said...

AJ pun mcam tu kekadang... =D

CTK said...

klau ade buku sejarah,sila bace..mcm mujarab je..hehehe...xpon bce al-fatihah banyak2 kali :D

UniMeOw said...

AJ:hehe..so,,AJ wat cmner?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...